Vrijwilligers

Archikidz wordt geheel mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Naast het bestuur zijn er verschillende commissies die het evenement organiseren. En op de dag zelf zijn extra vrijwilligers nodig: 40 dagarchitecten en 30 dagvrijwilligers.

Wegens verloop in de organisatie en de wens om nieuwe, enthousiaste vrijwilligers aan te trekken heeft Archikidz Rotterdam diverse vacatures.

Webprogrammeur
De website van Archikidz Rotterdam heeft van tijd tot technisch onderhoud nodig. Daarnaast willen we enkelen aanpassingen van het csm-systeem waardoor deze gebruiksvriendelijker wordt. Archikidz zoekt een webprogrammeur die hierin kan adviseren en technische aanpassingen uit kan voeren. Deze functie kost naar verwachting een paar uur per jaar.
 
Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met Ester Martens via ester@archikidzrotterdam.com.

Diverse functies organisatie
Om deze dag mogelijk te hebben heeft Archikidz Rotterdam een enthousiaste club vrijwilligers nodig die dit evenement willen organiseren. Ben jij enthousiast over Archikidz, heb jij goede ideeën en zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken nog mensen voor verschillende taken. Voorbeelden hiervan zijn het regelen van voldoende materialen om mee te bouwen, het werven van dagarchitecten en dagvrijwilligers en het bouwen van de aankleding van de zaal.
 
Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met Nicole Schnelle via nicole@archikidzrotterdam.com.

Dagarchitect
We verwachten je in de loop van de ochtend, dan krijg je een briefing en lunchen we gezamenlijk. Om 13.00 uur komen de kinderen binnen en begeleid je een groep van ongeveer acht kinderen met het ontwerpen en bouwen. Na afloop ruimen we gezamenlijk op, gaan we borrelen en is er een diner voor alle vrijwillgers. 

Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met Ester Martens via ester@archikidzrotterdam.com.

Dagvrijwilliger
Als dagvrijwilliger help je 's morgens mee opbouwen. Je krijgt een briefing en we lunchen gezamenlijk. Daarna worden de taken voor de middag verdeeld. Je kunt helpen bij het inschrijven van de kinderen, bij het bouwen, het beheren van de materialen waarmee de kinderen werken etc. Na de workshop ruimen we met zijn allen op, is er een borrel en hebben we een gezamenlijk diner.

Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met Ester Martens via ester@archikidzrotterdam.com.

 

Dankzij onze sponsoren en vrijwilligers kan Archikidz Rotterdam ook in 2017 een bouwfestijn organiseren. Wilt u Archikidz ook sponsoren of vriend of vrijwilliger worden? Laat het ons weten! info@archikidzrotterdam.com